Aktiespararna

Aktietävling Örebro 2024

AktivitetDigital
29 februari 2024 20:00 till 31 oktober 22:59
Digitalt

Nu drar vi igång en fiktiv aktietävling, visst hänger du på ;) 


Regler

Tävlingen kommer pågå mellan den 29 februari och 31 oktober. I tävlingen har du ett utrymme på 10 000 fiktiva svenska kronor, som du får placera i upp till tre aktiebolag. Startkursen räknas utifrån stängningskursen den 29 februari och den fiktiva avkastningen räknas på skillnaden mellan startkurs och slutkurs, där slutkurs räknas utifrån stängningskurs den 31 oktober. Och jo, ett byte tillåts, och det bytet kommer i så fall ske den 31 maj och utgå från stängningskursen 31 maj. Det gäller alltså att ha en lite långsiktig planering och titta in i spåkulan för vad framtiden kommer föra med sig :) 

För att kunna delta, behöver du registrera ditt bidrag, tillsammans med namn och epostadress för dig som deltar. Vi vill också att du uppger ett användarnamn för tävlingen, som kommer vara det som du själv kan känna igen ditt bidrag med när vi presenterar hur tävlingen fortlöper. För att uppge vilket bolag du väljer, vill vi att du uppger bolagets namn och Avanzas förkortning för bolaget. Aktierna ska finnas på Stockholms OMX eller First North, NGM-börsen, Nordic MTF eller Spotlight Stock Market. 

Vinnare

Vinnare i tävlingen kommer presenteras vid årsmötet. Om flera deltagare når samma avkastning, kommer lottning göras för att utse slutlig vinnare. Priser delas ut i samband med årsmötet. Priserna kommer också presenteras på Facebook innan årsmötet. 

Kostnad

Vi tar en avgift på 100 kr för att delta i tävlingen, där pengarna kommer användas till priser. 

Uppdatering under tävlingens gång: 

Vi kommer med jämna mellanrum posta på Facebook hur tävlingen fortlöper. Visst följer du oss på Facebook, så att du kan få uppdateringar både på hur tävlingen går, men också våra aktiviteter :)

Hur gör du för att delta? 
Först betalar du din anmälningsavgift. Sedan går du in på följande länk och registrerar ditt bidrag. En ny länk kommer delas med deltagarna i tävlingen inför eventuella byten i maj. För att ditt bidrag ska accepteras behövs alltså såväl en biljett till tävlingen och ett registrerat bidrag på nedanstående länk som matchar med dina kontaktuppgifter/biljett.  
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfm3wy1ngxQSbwpJc_c29anUFTGia7pP0sxT4GLFgPeNGtTrg/viewform?usp=pp_url

Anmälningsperiod:
Nya anmälningar kommer tas emot fram till den 29 februari 20.00, och kommer registreras med stängningskurs den 29 februari. Anmälningsavgift kommer inte återbetalas vid avhopp.

Passa också på att komma och prata om aktier med oss och andra medlemmar på vårt aktiecafé den 26 februari. 

Lycka till!

Med vänlig hälsning, 

Styrelsen

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
29 februari 2024 20:00
Sluttid
31 oktober 2024 22:59
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet