Aktiespararna
Event avslutat
Det här eventet har redan ägt rum och går inte längre att anmäla sig till.

Aktietjejer - digital träff

AktivitetDigital
12 februari 2024 17:30 till 19:30DIGITALT
Digitalt

Välkommen till aktieträff för tjejer!
Målsättningen är skapa ett nätverk för tjejer och därigenom ökade kunskaper om aktier och sparande. Vi utbyter ideér, pratar aktier, lär och delger varandra kunskaper utifrån våra egna erfarenheter.

Aktieportfölj "Aktietjejer".
Vi har en gemensam aktieportfölj vi jobbar med. Vi kikar lite enkelt på nyckeltal, FA Fundamental analys och TA Teknisk analys på befintliga aktier. För att samtidigt lära oss lite TA Teknisk analys. Vi funderar om vi skall byta ut någon av dem genom gemensamma beslut. Samt filtrerar fram några intressanta aktier. Den som vill kan köpa dessa aktierna på eget ISK-konto, men på egen risk. Man kan säga vi har aktiesparklubb för tjejer med gemensamt valda aktier. Givetvis är det frivilligt att köpa aktierna. Du kan vara med på mötena utan att själv investera. Diskussionerna kan dock vara till hjälp att komma igång med ett månadssparande.

Inför mötet:
Kom gärna med förslag av aktier vi kan titta på.
Vill du presentera något företag av våra innehav eller hålla en kort utbildning ca 5-10 min på någon av våra träffar hör av er till Irene eller Lena innan!

Digitalt möte
Tid ca 18:30-20:00 / 20:30.

Nytt! 
När du deltar digitalt kan du deltaga digitalt via nya hemsidan på aktiviteten.
När du anmäler dig kommer du få ett mail med en länk att logga in på det digitala mötet!
VIKTIGT ÄR ATT DU SKRIVER DIN RÄTTA EMAILADRESS vid anmälan.
Om du skriver fel mailadress eller något stavningsfel fungerar det inte. Går att anmäla igen då om du inte får ett mail med länk. 

Gratis för tjejer/kvinnor som är medlemmar i Aktiespararna och tjejer i Unga Aktiesparare.
Det går vara med och prova på en gång gratis utan att vara medlem men vill man fortsätta vara med på träffarna gäller det för medlemmar.

Välkomna!
P.S. Om du vill vara med i en gruppchat på vår messenger tråd "Aktietjejer Falun/Borlänge", skriv ett meddelande på messenger till Lena Suschinski eller Irene Hörberg då lägger vi till dig!

/Mvh Lena Suschinski och Irene Hörberg.

Evenemanget arrangeras i samarbete med Vuxenskolan

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
12 februari 2024 17:30
Sluttid
12 februari 2024 19:30
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Digitalt