Aktiespararna

Härlig resa till Bad Gastein

UtbildningResa
6 september 2024 22:00 till 14 september 21:59Bad Gastein


Läcker alpmiljö, femrättersmiddagar, spa, aktieutbildning, utflykter och vinprovning. Där har du godbitarna i Aktiespararnas septemberresa till klassiska Bad Gastein och anrika Hotel Salzburger Hof. Skäm bort dig och följ med på en härlig resa! Många fina minnen och trevligt umgänge utlovas.

Klicka här för att anmäla dig


Reseprogram

Dag 1
Direktflyg på morgonen från Arlanda och Landvetter till Salzburg i Österrike, sedan väntar en mycket vacker bussresa till den berömda kurorten Bad Gastein och populära Hotel Salzburger Hof. Välkomstmöte och femrättersmiddag på kvällen.

Dag 2
Efter att ha njutit av den digra frukostbuffén är det dags för det första av resans fem aktieanalyspass. Med hjälp av analysprogrammet Hitta kursvinnare analyserar vi intressanta aktier och kommer så småningom fram till ett förslag på aktieportfölj. Eftermiddagen tillbringar du enligt eget tycke och smak, men ett besök i hotellets spaavdelning (som vi har fri tillgång till) rekommenderas verkligen. På kvällen blir det sedan vinprovning och middag.

Dag 3
Dags att utforska de underbara alperna, och det gör vi genom att promenera upp till ett gasthaus beläget en bit upp på sluttningarna. Promenaden tar cirka en timme och när vi är framme serveras vi en typisk österrikisk lunch och en fantastisk utsikt. Lite senare på dagen kör vi ett analyspass igen.

Dag 4
Efter frukost beger vi oss till Mozarts födelsestad, världsarvet Salzburg, där vi inleder med en gemensam stadsvandring. Vår guidade tur går genom gamla stans slingrande gränder och längs vackra "Getreidegasse". Vi promenerar runt Salzburgs torg, springbrunnar och kyrkor uppförda i klassisk barockstil. Efter guidningen finns det tid för lunch och för att själv upptäcka den vackra staden. Vi är tillbaka på vårt hotell igen lagom till middag.

Dag 5
Resans tredje analyspass står på programmet denna förmiddag. Är det köpläge i Volvo, Atlas Copco och Investor? Eller är det kanske läge att sälja någon aktie som rusat på sistone? Efter att ha varit med på analyspassen kan du själv komma fram till svaren på dessa frågor. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter. Två tips är att promenera över Stubnerkogels hängbro och att besöka den stora bad- och spaanläggningen Felsentherme.

Dag 6
På med promenadskorna igen, då vi på förmiddagen sätter av mot ett annat gasthaus för lunch med härlig utsikt. Även denna vandring är av det enklare slaget, så att alla ska kunna följa med. Eftermiddagen ägnar vi åt intressanta aktier. 

Dag 7
Vi kör ett avslutande aktiepass och kommer fram till ett förslag på en lämplig aktieportfölj. Var och en tillbringar sedan eftermiddagen utifrån egna idéer, innan det på kvällen är avslutningsmiddag.  

Dag 8
Utcheckning efter frukost och avfärd till flygplatsen. Planen landar i Sverige på eftermiddagen. 

Aktieanalys
Att veta vilka aktier man bör satsa på är inte alltid det lättaste. Bara på den svenska börsen finns det cirka 1.100 bolag och det är naturligtvis en övermäktig uppgift för en privatperson att hålla koll på alla dessa. Hur ska man då göra för att komma fram till vilka aktier man ska satsa på? Analysprogrammet Hitta kursvinnare är ett ypperligt hjälpmedel för detta ändamål och programmet kommer att ligga som grund för de aktieanalyspass som kommer att genomföras på resan. Med hjälp av programmet analyserar vi intressanta aktier och kommer fram till ett förslag på aktieportfölj. Inga särskilda förkunskaper krävs för att vara med på passen.

Klicka här för att anmäla dig

Datum avresa: 7 september 2024

Avresa från: Arlanda och Landvetter

Datum hemresa: 14 september 2024

Resan omfattar: 

• Flyg till och från Österrike med BRA eller Eurowings.
• Boende på fyrstjärniga Hotel Salzburger Hof i sju nätter.
• Halvpension (7 frukost och 7 femrättersmiddagar).
• Fri tillgång till hotellets spaavdelning under hela vistelsen. 
• Heldagsutflykt till Salzburg.
• Två halvdagar med lätt alpin vandring inklusive lunch och vandringsguide.
• Vinprovning med österrikiska viner.
• Aktieutbildning.
• Trevligt resesällskap med aktieintresse.
• Bagageservice på hotell och flygplatser.
• Alla flygbolagens skatter, passageraravgifter och bränsletillägg.

Pris: 19.895 kr för del i dubbelrum. Boende i enkelrum kostar 22.795 kr.

Researrangör: STS Alpresor

Anmäl dig via länken nedan. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller. Ordningen på programmets innehåll kan komma att ändras något, men alla aktiviteter kommer att finnas med.


Klicka här för att anmäla dig


Maila till abc@aktiespararna.se om du har några frågor.

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
6 september 2024 22:00
Sluttid
14 september 2024 21:59
Arrangör
Centralt
Typ av aktivitet
Utbildning
Plats
Bad Gastein
Gå till anmälan