Aktiespararna
Event avslutat
Det här eventet har redan ägt rum och går inte längre att anmäla sig till.

Möt Waystream, Telia samt André Netzén Örn

AktivitetFysisk
29 november 2023 17:00 till 20:15Medborgarskolan Stockholm, Stockholm

Program

* Waystream är ett svenskt företag som tillhandahåller routers och switchar för snabba fibernätverk, inklusive tjänster som support, utbildning och konsulttjänster. 

Kunder är privata husägare, stadsnätsoperatörer och telekomoperatörer i Europa. Waystream är nu inne i en spännande tillväxtfas. Träffa Fredrik Lundberg, VD samt marknadschef Anna Idbrant  för att höra mera.

* Kaffe och fika

* 2021 lanserade Telia sin nya strategi med syfte att ta bolaget tillbaka till tillväxt och hjälpa till att driva och definiera bolagets kommande årtionde. Som en del av detta lanserades en omfattande transformationsagenda med syfte att göra Telia till en mer digital operatör och ett ännu bättre bolag för sina kunder, anställda, ägare och samhällena i Norden och Baltikum. 

Idag är Telia regionens största investerare i digital infrastruktur och satsar årligen miljarder på att bygga det digitala samhället, med satsningar på fiber och 5G för snabbare bredband och bättre kvalitet i mobilnäten. Hör Anders Nilsson på Telias Investor Relations

* André Netzén Örn, med flerårigt engagement för Aktiespararna och Unga Aktiesparare och nu Portfolio Manager på Cicero Fonder presenterar sin senaste bok "Börsen för alla"

Arrangemanget sker i samarbete mellan Medborgarskolan, Aktiespararna Solna/Sundbyberg, Aktiespararna Haninge/Nynäshamn/Tyresö samt Unga Aktiesparare Norrort.

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
29 november 2023 17:00
Sluttid
29 november 2023 20:15
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Medborgarskolan Stockholm
Adress
Hagagatan 23A
Stockholm