Aktiespararna
Event avslutat
Det här eventet har redan ägt rum och går inte längre att anmäla sig till.

SHB om ISK, Norins Ost, UA, CTEK

AktivitetFysisk
10 april 2024 16:30 till 19:00Equmeniakyrkan, Mariasalen, Linköping

Handelsbanken om ISK 

Nashmil Kashani och Lars Wadén från Handelsbankens kontor i Linköping besöker Aktiespararna och kommer prata om placeringsformen ISK - Investeringssparkonto - och de förändringar som skett med bland annat skatter och regler kring ISK. Om vi hinner vill vi gärna få bankens syn på ränteläget, framtiden, hållbarhet och det ekonomiska läget i stort.

OBS! Pga att mötet infaller under en tyst period för Handelsbanken inför kvartalsrapport kommer detta ej beröra bankens egen finansiella ställning utan enbart det som nämns ovan.

Norins Ost

Som en fortsättning på vår populära mellanakt med lokala bolag kommer denna gång Norins Ost och berättar om bolagets historia och förhoppningsvis också låter oss smaka lite av sina produkter. 

Unga Aktiesparare

Representanter från vår systerförening Unga Aktiesparare här i Linköping kommer med en kort presentation av vilka de är och vad de gör

CTEK 

CTEK utvecklar lösningar inom batteriladdningsinfrastruktur. Bolaget levererar laddare och till­behör för elfordonsladdning. Kunderna består utav fordonstillverkare, fordonsverkstäder, distributörer, återförsäljare, parkeringsplatser, laddoperatörer, fastighets­ägare och privatpersoner. Bolaget är verksamma på en global nivå. CTEK grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Vikmanshyttan.

Bolagets VD Henrik Fagrenius presenterar bolaget. 

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
10 april 2024 16:30
Sluttid
10 april 2024 19:00
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Equmeniakyrkan, Mariasalen
Adress
Drottninggatan 22
58225 Linköping