Aktiespararna

Tradingresa med fokus på Hitta kursvinnare

UtbildningResa
17 maj 2024 22:00 till 25 maj 21:59Hotel Eurostars Queen of Montenegro

Tradingproffsen Tobbe Rosén och Calle Ekberg håller varje termin populära webbkurser om analysprogrammet Hitta kursvinnare och trading hos Aktiespararna. I slutet av maj kombinerar de dessa ämnen under en lärorik tradingresa till vackra och spännande Montenegro. Trevligt umgänge och aktiesnack blir det naturligtvis också. Välkommen att följa med!

Klicka här för att anmäla dig!

Resan är en vecka lång och innehåller fyra dagar med kursverksamhet (uppehåll för sol och bad kring lunch). Kursen lär dig hur Tobbe och Calle gör för att lyckas med sin trading, och förhoppningen är naturligtvis att även du ska göra bra aktieaffärer efter att ha tagit del av kursen. På de lediga dagarna kan du njuta av hotellets omgivningar eller följa med på någon av de läckra utflykter som finns att köpa till (researrangören Thabela Travel återkommer om dessa när det närmar sig avresa). Montenegro är sannerligen ett vackert land.

Bland kursinnehållet:

  • Tobbe & Calle visar från ”ax till limpa” hur de tradar med hjälp av Hitta kursvinnare.
  • Genomgång av fungerande tradingstrategier.
  • Tobbe & Calle visar tradingcase live när börsen är öppen.
  • Allmän genomgång av de viktigaste funktionerna och indikatorerna i Hitta kursvinnare.
  • Det bästa och viktigaste inom teknisk analys.
  • Hur du hittar köpvärda aktier i Hitta kursvinnare.
  • Workshop där du får träna på att hitta köpvärda aktier och lägga upp hur de ska handlas.
  • WT-modulen i Hitta kursvinnare (cirka 10 procent av kurstiden).
  • Aktietips utifrån aktuellt marknadsläge.

Kursen passar dig som redan kan en del om aktier och teknisk analys bäst. För att du ska tillgodogöra dig kursen på bästa sätt kommer en del instuderingsfilmer att skickas ut några veckor innan resan. Vi rekommenderar att du har en dator med Hitta kursvinnare Pro (eller bättre) med dig till kursen, men det är inget krav. Hitta kursvinnare ingår inte i resans pris. Boendet, liksom kursen, är förlagt till det fina och fyrstjärniga hotellet Eurostars Queen of Montenegro, som ligger några kilometer utanför kuststaden Budva.

Resan
Direktflyg med Norwegian från Arlanda, Landvetter och Kastrup till Dubrovnik i Kroatien. Planet från Arlanda går på morgonen, planet från Kastrup på förmiddagen och planet från Landvetter på eftermiddagen. Hemkomst sker en vecka senare. Planet till Arlanda landar 12.55, planet till Kastrup landar 16.25 och planet till Landvetter landar 22.45. Bussresan mellan flygplatsen i Dubrovnik och hotellet i Montenegro tar cirka 2,5 timmar och bjuder på många vackra och spektakulära vyer.

Hotellet
Eurostars Queen of Montenegro är ett fint och trevligt fyrstjärnigt hotell i vackra Montenegro. Utöver ett utmärkt boende har hotellet två pooler, gym, spa och och en privat strand (som det är drygt 400 meters promenad till). Hotellet har också två barer och en välsmakande restaurang. 

Datum avresa: 18 maj 2024

Avresa från: Arlanda, Landvetter och Kastrup

Datum hemresa: 25 maj 2024

Resan omfattar: 
Förutom flyg, bagage och transfers ingår boende i delat dubbelrum, halvpension (frukost och middag), aktieutbildning och fika i samband med utbildningen.

Boendeinformation:
25 kvadratmeter stort dubbelrum deluxe med balkong, minibar, safety box, tv, gratis Wi-fi samt badrum med hårtork.

Pris: Priset för resan är 19.900 kr per person och avser boende i delat dubbelrum. Dubbelrum för eget bruk för en person (dvs det som brukar kallas enkelrum) kostar 3.450 kr extra. 

Researrangör: Thabela Travel

Anmäl dig via länken nedan. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.


Klicka här för att anmäla dig!

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
17 maj 2024 22:00
Sluttid
25 maj 2024 21:59
Arrangör
Centralt
Typ av aktivitet
Utbildning
Plats
Hotel Eurostars Queen of Montenegro
Gå till anmälan