Aktiespararna
Event avslutat
Det här eventet har redan ägt rum och går inte längre att anmäla sig till.

Utbildning i Hitta Kursvinnare

UtbildningFysisk
17 april 2024 15:00 till 18:00Kulturum Partille, Partille

Utbildning Hitta Kursvinnare

Skulle du vilja lära dig att följa dina aktier på ett bra och enkelt sätt, hitta nya intressanta aktier? Genom Hitta kursvinnare kan du göra aktieanalyser, hitta samt bevaka aktier som du har eller kanske önskar köpa.

Vi anordnar en utbildning i Hitta kursvinnare som består av två tre timmars utbildning där vi går igenom programmet, både fundamental, teknisk samt att det blir en genomgång av Urval/sök för att kunna gallra fram intressanta aktier att investera i.

Vi som håller i utbildningen är Peter Hultqvist och Peter Lappalainen

Peter Hultqist har lång erfarenhet av aktieanalys, värdepappershandel samt omvärldsbevakning, ofta anlitad föreläsare och utbildare. Driver idag Strategi Invest.

Peter Lappalainen har arbetat under ett par års tid med värdepappershandel och då främst aktier och använder sig av teknisk analys. Sedan ett år har han arbetat med trading på heltid och sitter med i styrelsen för Aktiespararna Göteborg/Partille


I det första utbildningstillfället kommer vi gå igenom vad man kan grundläggande kan se i Urval/sök fundamentaldata, tekniska indikatorer m.m. Kommer analysera aktier och index med hjälp av tekniks analys. Lägga upp stöd, motståndslinjer och indikatorer som är bra att känna till. Ni kommer också själva att praktiskt arbeta i programmet och därför behöver ni ha en egen dator där ni innan första tillfället har laddat ner programmet Hitta Kursvinnare

Tillfälle två fortsätter vi med att använda oss av Hitta kursvinnare för att analysera aktier, branschsektorer och index. Vi kommer tillsammans göra en fiktiv portfölj med aktier från olika branscher för att få en bred och förhoppningsvis en bra portfölj som håller över tid.

Om det finns tillräckligt stort intresse av er deltagare kan vi göra en fördjupningsutbildning som då kommer vara under en lördag. Datum och pris för denna presenteras under tillfälle två.

För att ladda hem provversion av Hitta kursvinnare som du kan använda gratis under en månad.
https://www.hittakursvinnare.se/downloads/

Kurstillfälle 1 den 17 april mellan 17-20

Kurstillfälle 2 den 24 april mellan 17-20

Kostnad medlemmar. 900 kr för bägge kvällarna. 

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
17 april 2024 15:00
Sluttid
17 april 2024 18:00
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Utbildning
Plats
Kulturum Partille
Adress
Gamla Kronvägen 19
43382 Partille