Aktiespararna

Dagens nya aktierekar

Av Nyhetsbyrån Direkt
23 januari 20181 min lästid

SEB Equities har återupptagit bevakningen av Assa Abloy genom att sätta rekommendationen till behåll och riktkursen till 190 kronor. Aktien i låsbolaget stängde på 179:40 kronor på måndagen.

Goldman Sachs & Co höjer sin rekommendation för MTG till neutral från sälj. Riktkursen höjs till 369 från 291 kronor. Det skriver Bloomberg First Word.

MTG -aktien stängde på 361:40 kronor på tisdagen.

SEB Equities har höjt rekommendationen för bostadsutvecklaren Bonava till behåll från tidigare sälj. Riktkursen höjs från 115 till 120 kronor. Det skriver Bloomberg News.

JP Morgan har sänkt rekommendationen för Com Hem från övervikt till neutral. Riktkursen höjs från 134 till 138 kronor. Det skriver Bloomberg News.

Blandad syn på banksektorn

Kepler Cheuvreux återupptar bevakning av Nordea med rekommendation köp. Riktkursen är 113:50 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Kepler Cheuvreux återupptar bevakning av Handelsbanken med rekommendation minska och riktkursen 107 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Kepler Cheuvreux tar upp bevakning av SEB med rekommendation minska. Riktkursen är 95 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Dela med dig