Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Bengtsfors/Ed

Aktiespararna är en intresseorganisation med cirka 68 000 medlemmar , vars syfte är att tillvarata de enskilda aktieägarnas intressen.

Vi är din röst på aktiemarknaden. I mer än  40  år har vi arbetat för dig som sparar i aktier och fonder. Vi håller vakande ögon på bolagen och sprider kunskap om aktiemarknaden. Vi är nämligen övertygade om att alla tjänar på ett klokare aktiesparande. Långsiktiga och ansvarsfulla placeringar är vägen till framgång både för dig och samhällsekonomin.

 

Därför erbjuder vi dig , utbildning , information och rådgivning. Allt för att hjälpa dig göra egna placeringar som vinner i längden. Vi kämpar för en sund aktiemiljö och uppmuntrar placeringar i öppna och ärliga bolag .

 

Bredden och antalet medlemmar ger oss styrka. Eftersom vi alltid vill vara nära våra medlemmar hittar du oss i ett nätverk av lokala avdelningar över hela landet. Vi bevakar 500 st Bolagsstämmor under ett år. Vi arrangerar 1.000 st Aktie - och Företagsträffar , under ett år. Om du är under  28  år  lönar det sig att gå med i  Unga Aktiesparare  -  en förening som drivs av ungdomar för andra ungdomar. Förutom tidningen  Aktiespararen ingår en rad förmåner i ett medlemskap , som kan göra dig till en mer framgångsrik aktiesparare. Tillsammans med våra näraliggande avdelningar av Aktiespararna i Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg, Strömstad / Tanum, Säffle / Åmål, Årjäng / Töcksfors, har du som medlem ett stort utbud av Aktie - och Företagsträffar , Utbildningar och Kurser i olika ämnen, bussresor, att ta del av, på nära avstånd.

 

Välkommen till Aktiespararna
Bengtsfors / Dals-Ed

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.