Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Boden

Vi önskar ett trevligt år under 2020 till alla aktiesparare inom lokalavdelningen i Boden! Tack för ditt stöd som medlem, så att föreningen Aktiespararna kan fortsätta sitt viktiga arbete!

Du som ännu inte tecknat ett medlemskap, visste du att man kan bli medlem i Aktiespararna för endast 49 kronor i månaden? Det finns nu också ett startmedlemskap för endast 29 kronor per månad som man kan teckna under två månader, speciellt för dig som vill pröva på och komma igång med ett fortsatt medlemskap i föreningen. Teckna ett medlemskap i Aktiespararna är enkelt, det kan du göra direkt på hemsidan, se www.aktiespararna.se

Välkommen att besöka våra Aktieträffar och event lokalt eller on-line under 2020!

Är du intresserad av medlemskap i vår trevliga förening och vill veta mer, kontakta ledningsgruppen i Lokalavdelningen, eller hör av dig till Aktiespararnas kansli. Du kan läsa mer om medlemskapet, alla fantastiska förmåner och fina rabatter som ingår på  Aktiespararnas hemsida. Medlemskapet betalar sig snabbt även om man utnyttjar bara en mindre del av allt som ingår.

Vill du ha tips när det gäller sparande och "Aktieinspiration", läs mer hos Aktieinvest, www.aktieinvest.se och titta vidare under inspiration och tips.

Har du frågor som gäller lokalavdelningens arbete i Boden är du varmt välkommen att höra av dig.

Kontakta oss gärna så snart du vill diskutera, eller har förslag när det gäller hur arbetet lokalt kan förbättras. Ledningsgruppen för lokalavdelningen i Boden når du alltid enklast på mailadress kagkonsult@telia.com

Vänliga hälsningar
Aktiespararna Boden

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.