Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Boden

Vi önskar ett trevligt kommande år till alla aktiesparare inom lokalavdelningen i Boden! Tack för ditt stöd som medlem, så att föreningen Aktiespararna kan fortsätta sitt viktiga arbete!
Medlemmar i Aktiespararna kan genom Aktieinvest spara helt utan avgifter i Smartboxen, en portfölj med speciellt utvalda aktier. Minsta köpbelopp är bara 500 kronor, var smart spara till dig själv och betala inte onödiga avgifter!
Du som ännu inte tecknat ett medlemskap, visste du att man kan bli medlem i Aktiespararna för endast 49 kronor i månaden? Teckna ett medlemskap är enkelt, det kan du göra direkt på hemsidan, se www.aktiespararna.se Där kan du också läsa om alla förmåner som ingår i ditt medlemskap.

Välkommen att besöka våra aktieträffar under 2019!

Här hittar du information om våra lokala evenemang, aktiviteter för medlemmarna och vår verksamhet. Är du nyfiken på aktier och aktiesparande eller intresserad av privatekonomi och vill veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontaktuppgifter hittar du på vår hemsida. Skicka gärna ett mail vid frågor till ledningsgruppen, mail-adress kagkonsult@telia.com

Alla är välkomna att delta i våra arrangemang under året!

Är du intresserad av medlemskap i vår trevliga förening och vill veta mer, kontakta ledningsgruppen i lokalavdelningen, eller hör av dig till Aktiespararnas kansli. Du kan läsa mer om medlemskapet, alla fantastiska förmåner och fina rabatter som ingår på hemsidan. Medlemskapet betalar sig snabbt även om man utnyttjar bara en mindre del av allt som ingår.

Vill du ha tips när det gäller sparande och "Aktieinspiration", läs mer hos Aktieinvest, www.aktieinvest.se och titta vidare under inspiration och tips.

Har du frågor som gäller lokalavdelningens arbete i Boden är du varmt välkommen att höra av dig.

Kontakta oss gärna så snart du vill diskutera, eller har förslag när det gäller hur arbetet lokalt kan förbättras. Ledningsgruppen för lokalavdelningen i Boden når du alltid enklast på mailadress kagkonsult@telia.com

Vänliga hälsningar
Aktiespararna Boden

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.