Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Boden

Vi önskar ett trevligt år 2022 till alla aktiesparare inom lokalavdelningen i Boden! Tack för ditt stöd som medlem, så att föreningen Aktiespararna kan fortsätta sitt viktiga arbete!

Du som ännu inte tecknat ett medlemskap, det är enkelt att bli medlem, läs mer på Aktiespararnas hemsida, se www.aktiespararna.se

Välkommen att besöka våra Aktieträffar och event lokalt eller on-line under året!

Är du intresserad av medlemskap i vår trevliga förening och vill veta mer, kontakta ledningsgruppen i Lokalavdelningen, eller hör av dig till Aktiespararnas kansli. Du kan läsa mer om medlemskapet, alla fantastiska förmåner och fina rabatter som ingår på  Aktiespararnas hemsida. Medlemskapet betalar sig snabbt även om man utnyttjar bara en mindre del av allt som ingår.

Vill du ha tips när det gäller sparande och "Aktieinspiration", läs mer hos Aktieinvest, www.aktieinvest.se och titta vidare under inspiration och tips.

Har du frågor som gäller lokalavdelningens arbete i Boden är du varmt välkommen att höra av dig.

Kontakta oss gärna så snart du vill diskutera, eller har förslag när det gäller hur arbetet lokalt kan förbättras. Ledningsgruppen för lokalavdelningen i Boden når du alltid enklast på mailadress kagkonsult@telia.com Kontaktperson under 2022 är Benny Enbuske som hanterar den lokala verksamheten.

Vänliga hälsningar
Aktiespararna Boden