Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Göteborg Hisingen

Till vår stora glädje kan vi nu åter få träffa alla trevliga aktiesparare öga mot öga och inte bara via en bildskärm. Efter ett och ett halvt år med stränga restriktioner på grund av covid-pandemin, kunde vi hålla vår första fysiska träff på Star Bowling 28 augusti 2021. I framtiden kommer vi troligen att erbjuda aktiviteter både fysiskt och digitalt. Pandemin har lärt oss nya sätt att kommunicera på och det skall vi ta till oss.


Hos oss hittar du information från lokalavdelningen Göteborg Hisingen. Här finns vårt utbud av företagsträffar, utbildningar och andra trevliga aktiviteter.


Har du någon fråga till oss eller förslag på något du vill att vi tar upp på kommande event är du alltid välkommen att kontakta oss i ledningsgruppen. Du når oss med e-post till hisingen.aktiespararna@gmail.com


Välkommen både du som är medlem och du som funderar på att bli! Du träffar många att utbyta erfarenheter med och du behöver inte känna att du ska vara proffs på aktier för att komma till oss. Hos oss finns inga dumma frågor.


Vi gläder oss åt alla trevliga besökare som kommer till oss och ser fram emot att få lära känna många nya framöver.

********
Foto: Margareta Bynke