Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Göteborg Hisingen

Den rådande situationen med restriktioner som införts på grund av Corona-pandemin har gjort att vi inte kunnat ordna några event efter det senaste vi höll den 9/3 i år. Vår förhoppning är att kunna hålla några träffar i mindre format under oktober/november.


********** JULBORD skall vi ändå kunna ha den 7/12 med glest sittande besökare maximerat till femtio personer om nuvarande regler fortsatt gäller. **********


Hos oss hittar du information från lokalavdelningen Göteborg Hisingen. Här finns vårt utbud av företagsträffar, utbildningar och andra trevliga aktiviteter.


Har du någon fråga till oss eller förslag på något du vill att vi tar upp på kommande event är du alltid välkommen att kontakta oss i ledningsgruppen. Du når oss med e-post till hisingen.aktiespararna@gmail.com


Välkommen både du som är medlem och du som funderar på att bli! Du träffar många att utbyta erfarenheter med och du behöver inte känna att du ska vara proffs på aktier för att komma till oss. Hos oss finns inga dumma frågor.


Vi gläder oss åt alla trevliga besökare som kommer till oss och ser fram emot att få lära känna många nya framöver.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.