Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Halmstad

Aktiespararnas lokalavdelning i Halmstad organiserar företagsbesök, utbildningar och andra aktiviteter som har att göra med aktieägarintresse och sparande. Vi vill göra det intressant för våra medlemmar att aktivera sig i det i dag bästa sparandet, nämligen aktier.

Anmäl din e-mailadress till Aktiespararna så får du vår information om våra aktiviteter direkt till din mail. För att följa oss på sociala medier heter vi Aktiespararna Halmstad och vi finns på Facebook.

wysiwyg_image

Våra aktiviteter har vi på restaurang Kalervos vid lokstallarna, detta är en lokal som är bra anpassad för avdelningens verksamhet. Lokalen har både samlingsutrymme för träffen samt en restaurangdel som gör det lätt att inta den förtäring som vi har i samband med våra träffar.  Kalervos serverar välsmakande husmanskost.

Vi genomför utbildningar i aktiekunskap och analys av bolag. Vi organiserar besök på närliggande företag och bjuder in företag att besöka oss. Har ni idéer och önskemål om aktiviteter som ni vill att vi ska genomföra så hör av er till någon av oss i ledningsgruppen.

Information om aktiviteter till våra träffar sker främst via Aktiespararnas hemsida lokalavdelning Halmstad. Här anmäler du dig till aktiviteterna.
https://www.aktiespararna.se/lokalavdelningar/halmstad

Som medlem får du tidningen Aktiespararen som innehåller mycket intressant för dig som aktiesparare.
På vår Facebook sida gör vi löpande inlägg om vad som händer i lokalföreningen.
Du hittar oss under namnet Aktiespararna Halmstad.

Viktigt är att läsa på hemsidan inför en aktuell aktieträff innan ni beger er till densamma. Det kan ha skett en förändring/uppdatering 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.