Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Haninge/Nynäshamn/Tyresö

Din lokala verksamhet ställer om i pandemins tecken!

 

För att möta behovet av information, utbildning, vägledning och frågestunder kring ekonomi, börsen, aktie- och fondsparande kommer Aktiespararna i Haninge, Nynäshamn och Tyresö ställa om sin verksamhet p.g.a. den pågående pandemin. I framtiden blir det mer lokal hybridverksamhet med såväl begränsade fysiska träffar som internetbaserade live-sändningar. Aktiespararna använder det digitala mötesprogrammet Zoom.
 
De kommande aktiviteterna erbjuds helt och hållet via internet eller kombineras med fysiska träffar då detta är möjligt. Vi fortsätter att använda vår lokal Vegabaren som tidigare för livesändningar och när möjlighet ges, erbjuda ett begränsat fysiskt deltagande. Håll koll vad som gäller för respektive aktivitet i kalendariet. Vi kommer även att fortsätta informera om andra digitala träffar som erbjuds av Aktiespararna riksorganisation eller andra lokalavdelningar. 

 

Årets fjärde träff  är ett aktiekafé och en digital direktsändning den 12 april 2021, med en presentation av börsläget, aktietävlingen, portföljen, intressant ämne, screening-strategierna och med en frågestund. Läs mer om träffen i kalendariet.

Under våren sker en satsning på introduktion av nya medlemmar med 5 digitala möten.

 

Välkommen!

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.