Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Haninge/Nynäshamn/Tyresö

Vi ses 2022 på Vegabaren eller Digitalt 

 

Lokalavdelningen att under hösten att forsätta erbjuda såväl fysisk närvaro på plats på Vegabaren (max 50 personer) som möljlighet att följa träffen digitalt på Zoom. Skulle det bli restriktivare rekommendationer kommer vi att återgå helt till digitala sändningar.

 

OBS: Även om vi nu träffas fysiskt i begränsad grupp så gäller att vara vaccinerad, stanna hemma vid sjukdom och iakta försiktighet.

OBS: Ni som gärna vill följa träffarna även i forsättningen digitalt anger detta i meddelandefältet vid anmälan. Står det inget i meddelandefältet så förutsätter vi att ni kommer till Vegabaren för att på plats ta del av aktiviteten. Kom ihåg att anmälan gäller även fortsättningsvis till aktieträffarna!

 

Nya tag till hösten!

Höstens första aktiekafé stratar den 5 september 2022 där vi tar pulsen på aktiemarknaden med en presentation av börsläget, aktietävlingen, intressant ämne, screening-strategierna och med en frågestund. Första aktieträffen är den 21 september och ett intressant tema: Programvaruföretag i molnet - framtidens bransch? Vi får besök av företagen Opter och Vitec som frågas ut om framtiden. I samband med årsmötet den 16 november blir det en kväll med tema fastigheter med bl.a. SBB och Ilija Batljan. Hur klarar fastighetsbolagen på börsen höjda räntor och en ökad inflation? Diskussion och debatt.

 

Under hösten fortsätter även vår utbildningssatsning för nya medlemmar med 4 nya tillfällen med start den 8 september 2022. Höstens stora utbildnings- och inspirationsdag för för tjejer äger rum den 31 oktober 2022 med inriktning på handel med aktier och fonder. Den nya utbildningen för erfarna med en fördjupning i analysprogrammet Hitta Kursvinnare slutförs under hösten. Kallelse sker separat till deltagarna under våren 2022.

 

Öka dina aktiekunskaper under sommaren

Passa på och upptäck Aktiesparanas nya Utbildningsplattform under sommaren. Utbildningsplattformen har on-lineutbildningar för såväl oerfarna som erfarna. Du hittar utbildningarna på www.aktiespararna.se under Aktieakademin, Aktieakademin av Aktiespararna (onlineacademy.se

 

Välkommen till ett nytt spännande halvår med Aktiespararna!

 

Ledningsgruppen i Aktiespararna HaningeNynäshamnTyresö