Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Kristianstad

Välkommen till Aktiespararna Kristianstad - en lokalavdelning nära dig.

Lokalavdelningen bildades den 4 december 1974 och är därmed en av de äldsta lokalavdelningarna ute i landet. Vi ser som vår uppgift att sprida information om företag, aktieägande och olika aktörer på aktiemarknaden. 
 

 

Vår mötesplats är från och med hösten 2010, Quality Grand Hotel, Västra Storgatan 15, Kristianstad. Det ligger vid Heliga Trefaldighetskyrkan i närheten av Stora Torg. I allmänhet har vi våra möten sista onsdagen i varje månad. 
Observera att vår starttid är klockan 18.30. 
 

 

Styrelsen försöker ordna program som är både intressanta och högaktuella. Att ordna denna typ av program innebär många gånger att vi fångar fågeln i flykten d.v.s. lägger programmet med kort varsel. Därför kommer inte alla aktiviteter med i programkatalogen. Enklast är att kolla vår hemsida på nätet där det står var och när aktiviteten äger rum. Om du har lämnat din e-postadress till förbundet får du automatiskt kallelse till träffarna. Vi publicerar även träffarna i tidningen Aktiespararen. 
 

 

Gerth Friström, Hedersordförande 

 

 

DETTA ÄR AKTIESPARARNA KRISTIANSTAD 

Aktieträffarna är en medlemsförmån som du kan besöka utan kostnad. Dessa finansieras oftast tillsammans med våra samarbetspartners. Som medlem får du alltid en inbjudan till inledningsträffen för säsongen. Tillsammans med inbjudan sänds även ett vår- eller höstprogram med säsongens alla aktiviteter för vår avdelning och den närmaste regionen. Aktieträffarna är även öppna för alla andra aktieintresserade. Det är vår förhoppning att de som besöker våra evenemang uppskattar informationen och samvaron och stöder oss genom att bli medlemmar. Den information som du får del av på träffarna och som medlemskapet i övrigt ger betalar sig flerfaldigt. 

 

Träffarna annonseras om möjligt i lokaltidningarna och införs även i tidningen Aktiespararen. På denna vår lokala hemsida finner du också all information om vår lokalavdelning och våra kommande aktiviteter. 
 

 

Du som vill lära dig mer om aktier i en studiecirkel, kontakta något studieförbund. Du kan också anmäla ditt intresse vid någon aktieträff så förmedlar vi din intresseanmälan. 

Du som ännu inte besökt någon av våra aktieträffar, kom till våra arrangemang! Föreläsarna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter och du träffar många likasinnade att utbyta erfarenheter med. Ibland ordnar vi studiebesök också. Vi har riktigt kul på våra sammankomster. Anmäl dig i god tid. Det är ofta fullsatt. 

 

Väl mött - både du som är medlem och du som funderar på att bli! 

Ledningsgruppen Aktiespararna Kristianstad 
 

 

 

OM AKTIESPARARNA 
 

 

Sveriges Aktiesparares Riksförbund -Aktiespararna - är en oberoende intresseorganisation för enskilda som sparar i aktier, aktiefonder och andra aktierelaterade värdepapper. 
Aktiespararna bildades den 5 februari 1966 och har under åren utvecklats från ett 100-tal medlemmar vid starten till cirka 67 000 hösten 2016. Verksamheten började i blygsam skala och baserades på frivilliga insatser. I dag bedriver förbundet verksamhet över hela landet. 1972 bildades förbundets första lokalavdelning. Antalet avdelningar är nu 144 och drivs genom ideella insatser från medlemmarnas sida. 
 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.