Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Kungälv/Ale!

Hej alla medlemmar och andra aktieintresserade!

Vi fick ställa in vårens aktiviteter 2020 på grund av Coronaviruset. Sen hoppades vi att ordningen skulle vara återställd till hösten, men så är inte fallet. Men vi är väldigt nöjda med att vi hann att genomföra en aktieträff 22/10. Se referat nedan. Sen ökade smittospridningen igen och vi har återigen fått hårdare restriktioner. Håll i och håll ut! 
 

Här på hemsidan hittar du information om våra lokala evenemang, aktieträffar och vår verksamhet. Även om du inte är medlem, men är nyfiken på aktier och aktiesparande och vill veta mer, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Vi anordnar regelbundet olika aktieträffar där våra medlemmar kan träffas och få veta mer om aktier och aktiemarknaden. Som medlem är du välkommen att delta på alla aktieträffar runt om i hela Sverige. Du har väl anmält din e-postadress till Aktiespararna centralt: medlemsservice@aktiespararna.se eller tel 08-50 65 15 00. Då får du automatiskt information om både centrala och lokala aktiviteter via din e-post.

 

Vi tycker det är jättekul att ett gäng unga killar hösten -20 startade en lokalavdelning av Unga aktiesparare här i Kungälv. Känner du någon som är under 28 år och gillar aktier, så tipsa om detta. Ta kontakt med dem via: kungalv@ungaaktiesparare.se. Som medlem i Unga Aktiesparare behöver du inte betala något för att komma på våra aktieträffar i Kungälv/Ale.

 

Välkommen!

 

Styrelsen Aktiespararna Kungälv/Ale

 

 

 

 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.