Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Nordvästra Skåne

Här hittar du information om våra lokala evenemang, aktieträffar och vår verksamhet. Är du nyfiken på aktier och aktiesparande och vill veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss.

Som alla vet så har Corona-krisen ställt världen på ända, så också för oss i lokalavdelningen Nordvästra Skåne. Vårens program blev till stor del tyvärr inställt, men hälsa och att minska smittspridning måste nu få prioritet före våra fysiska aktieträffar.

 

Ledningsgruppen jobbar dock vidare, på distans med teknikens hjälp, och vi försöker så gott det går förbereda inför verksamhetsåret HT-20/VT-21. För att vi skall kunna komma igång med aktieträffarna måste vi dock få klartecken från Folkhälsomyndigheten och Aktiespararnas Riksförbund. Utöver detta skall vi få till bokningar med föreläsare som har möjlighet att komma till oss – en inte helt enkel ekvation i nuläget.

 

Höstprogrammet var tänkt att dra igång i mitten av september, men detta kommer inte att ske i vanlig form - att vi träffas i banklokalen och lyssnar på föredragshållare - eftersom vi bedömer att det inte kan gå säkert till. Därför kommer vi istället att i samarbete med Riksförbundet Aktiespararna att bjuda på ett antal direktsända intervjuer med bransch- och finanspersoner. I detta serieprogram kommer vi att lära känna företagsledarna bakom några av Sveriges mest spännande bolag. Alla medlemmar i lokalavdelningen kommer att kunna se detta på Youtube och ni kommer även ha möjligheten att skicka in era frågor.

 

I någon form skall vi försöka anordna ett fysiskt årsmöte under senare delen av hösten, men detta och mer information om kommande evenemang återkommer vi till längre fram. Under tiden så vill jag passa på att rekommendera er att läsa Aktiespararnas nyhetsmail, titta på hemsidan och sist men inte minst titta igenom det gedigna innehåll i form av företagspresentationer och intervjuer som Aktiespararna lagt upp på sin Youtube-kanal: www.youtube.com/Aktiespararna

 

Allt gott, och hoppas vi får ses snart igen,

Mathias Horndahl, Ordförande Aktiespararna Nordvästra Skåne med ledningsgrupp

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.