Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Piteå

Din lokalavdelning för Aktiespararna organiserar informationsmöten, företagsbesök och andra aktiviteter för alla som är intresserade av aktie- eller fondsparande, både medlemmar och blivande medlemmar. Vi arbetar för att öka kunskapen och där igenom intresset för ett långsiktigt, lönsamt sparande.

Kallelse/inbjudan till våra träffar har hittills i huvudsak skett genom annons i Piteå-Tidningen samt på lokalavdelningens hemsida. Vi skickar nu även ut inbjudan via e-post. Därför är det viktigt att du meddelat Aktiespararna din e-postadress.
Följ oss gärna på Facebook: https://www.facebook.com/AktiespararnaPitea/

Aktuellt

A och O för den som vill spara långsiktigt i aktier eller fonder är kunskap. Vi hoppas därför att under hösten 2019 kunna komma igång med någon form av utbildning.

Vi har under lång tid bedrivit olika former av utbildning för att öka medlemmarnas kunskapsnivå när det gäller sparande i aktier och fonder.  Aktiespararna genomför utbildningar som omfattar allt ifrån grunderna om aktier till att genomföra egna analyser av bolag.  

Vi erbjuder även möjligheten att genomföra utbildningar för pensions- och fondsparande.

I dagsläget finns visst intresse från våra medlemmar i lokalavdelningen för att  starta en utbildning som har till syfte att lära sig läsa, tolka och analysera årsbokslut. Om tillräckligt antal medlemmar visar sitt intresse kommer lokalavdelningen att försöka genomföra en sådan utbildning.

Du kanske har egna förslag och önskemål om utbildningar, företagsbesök eller annat?

Hör av dig till oss!

Aktiekaffeträffar hösten 2019 genomförs jämna tisdagar med start v.38, tisdag 17/9. Tiden är alltid kl. 13-15 och platsen Piteå Stadsbibliotek.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.