Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna STAFFANSTORP

Välkommen till Aktiespararna Staffanstorp
Aktiespararna Staffanstorp bildades 1985 och har nu 240 medlemmar. Till detta kommer även gruppen ”Unga aktiesparare” som utgör en växande skara som intresserar sig för sin framtida ekonomiska situation.
Vi träffs på våra Aktiekaféer och fondträffar som arrangeras med jämna mellanrum. Här går vi igenom och ventilerar vilka aktier och PPM pensionsfonder som kan vara av intresse att investera i. Under verksamhetsåret inbjuder vi våra medlemmar och andra intresserade till våra Aktiekvällar inbjudna företag presenterar sina företags-verksamheter. Vi hjälper dessutom till när våra medlemmar önskar att bilda en Aktieklubb. En sådan klubb består av cirka tio medlemmar och klubbens målsättning är att gemensamt satsa en viss summa pengar att köpa aktier för. Klubben arbetar sedan med att försöka få aktiekapitalet att växa. Denna verksamhet ger många goda skratt och en social grund att lära känna varandra lite mer, och- framför allt, gemensamt utveckla idéerna som finns hos respektive medlem.

Tycker Du att detta verkar intressant? Vill du delta i våra träffar ?

Gör då såhär:
Gå in på Webben, Aktiespararna.se.
På höger sida finns en meny, Lokala aktiviteter, välj lokalavdelning, bläddra fram till Staffanstorp. Klicka på Staffanstorp och därefter kommer aktuella program och övriga uppgifter upp på sidan.