Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Stockholm Norrort

Aktiespararna Stockholm Norrort består av Aktiespararnas medlemmar från Sigtuna, Sollentuna och Upplands Väsby kommun. Här på vår hemsida hittar du information om våra lokala evenemang, aktieträffar och vår verksamhet. Är du nyfiken på aktier och aktiesparande och vill veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss personligen via telefon eller email.

wysiwyg_image

Ledningsgruppen

Vår ambition är att vi tillsammans med er ska medverka till att vår lokalförening blir ännu bättre kommande verksamhetsår.

Rolf Westling, ordförande, mobil 073-344 97 74

Johan Söderholm, medlemsansvarig, mobil 070-665 76 96

Curt Waller, ledamot, mobil 070-553 33 60

Ann-Christine Rosenholm, ledamot, mobil 070-736 92 13

Birgitta Andersson Nylén, ledamot, mobil 072-229 52 70

Karl Young, webbansvarig, mobil 073-986 86 91

Lars Sundblad, ledamot, mobil 0703406047 

 

Information om utskick

För att minska kostnader som uppkommer i samband med postutskick beslutades på förra årets årsmötet att vi i fortsättningen bara skickar ut inbjudningar till våra evenemang via e-post (endast undantagsvis via postnord brev). Vi ber dig som fortfarande ej har anmält din gällande e-postadress att snarast registrera din e-postadress i din medlemsprofil på Aktiespararnas Hemsida. (https://www.aktiespararna.se/anvandaruppgifter)

Har du problem med detta kontaktar du Aktiespararnas kansli/medlemsservice eller oss i ledningsgruppen. Allt mer information lämnas elektroniskt och er registrering spar både tid och pengar för oss alla, pengar som vi kan använda till att göra bättre aktieträffar.

 

 

Vill du hjälpa oss att bli ännu bättre?  

Hör av er till oss om förslag till företagspresentationer, föreläsare, företagsbesök, utbildningar, aktiekaféer och andra aktiviteter? Som medlem i Aktiespararna vet ni väl att ni t.ex. har förmånliga erbjudanden att abonnera på programmet "Hitta Kursvinnare" och efter önskemål kan vi demonstrera programmet som en del av en utbildningskväll i aktiekunskap.

Tillgången på möteslokaler för våra träffar kan ibland bli ett problem. Vi ser gärna att ni tipsar oss på alternativa lokaler inom våra kommuner. Tack för din omtanke!

 

Vill du vara med i ledningsgruppen?

Vi söker löpande medlemmar till ledningsgruppen. Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, ung eller gammal. Hör av dig till oss i ledningsgruppen om du är intresserad!

Vänliga hälsningar
Aktiespararna Stockholm Norrort

 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.