Aktiespararna

20 procents rabatt på fondavgiften

Av Redaktionen
24 april 20202 min lästid
MEDLEMSFÖRMÅN: Aktiespararna jobbar ständigt för att göra villkoren för dig som sparar i aktier och fonder så bra som möjligt.

Hösten 2018 lanserade Aktiespararna den unika medlemsförmånen ”Aktiespararna Smartbox”, Sveriges första avgiftsfria månadssparande i aktier. Nu är det dags för en ny förmån.

Vi erbjuder nu dig som medlem hos Aktiespararna att via Aktieinvest investera i fonden Aktiespararna Direktavkastning med 20 procents rabatt på fondavgiften (0,24 procent i stället för 0,30 procent).

– Fantastiskt kul att kunna erbjuda en unik fond med bra rabatt på fondavgiften för våra medlemmar, säger Joacim Olsson, vd för Aktiespararna.

För att ta del av rabatten behöver du ha/öppna en speciell depå hos Aktieinvest, som enbart är till för Aktiespararnas medlemmar. Denna depå heter Aktiespararnas depå. När du har öppnat en sådan får du möjlighet att köpa Aktiespararna Direktavkastning C (Medlem) och då får du automatiskt den lägre fondavgiften på 0,24 procent.

FAKTA

Om Aktiespararnas depå

Endast Aktiespararnas medlemmar kan öppna depån. Du kan spara i Aktiespararnas depå hos Aktieinvest via Placeringar i värdepapper medför alltid en risk.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Aktiespararnas depå är tillgänglig hos Aktieinvest för myndiga medlemmar i Aktiespararna och Unga Aktiesparare. Det kostar inget att spara i Aktiespararnas depå och värdepappren placeras på ett Investeringssparkonto.

Dela med dig