Aktiespararna

Dagens nya aktierekar

Av Redaktionen
15 januari 20182 min lästid

Pareto Securities höjer sin rekommendation för Elekta till köp från behåll. Riktkursen höjs till 82 från 76 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Deutsche Bank sänker sin rekommendation för Boliden till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 260 från 250 kronor. Det skriver Reuters.

Credit Suisse sänker sin rekommendation för Swedbank till underperform från neutral. Riktkursen sänks till 180 från 203 kronor. Det skriver Bloomberg First Word.

Swedbank stängde på 204:30 kronor i fredags.

Pareto Securities höjer riktkursen för Leo Vegas till 130 kronor från 90 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Fredagens stängningskurs var 100:50 kronor.

SEB Equity återupptar bevakningen av Autoliv med en köprekommendation. Det rapporterar Bloomberg First Word.

Pareto Securities höjer sin rekommendation för SKF till köp från behåll. Riktkursen höjs till 220 från 200 kronor. Det framgår av en analys.

SKF-aktien stängde på 189 kronor i fredags.

Köp Oriflame, taktäckningsbolaget Nordic Waterproofing, byggentreprenören Byggpartner, fastighetsskötaren Coor, men avvakta med Mekonomen, NCC, Duni, Eurocon och Dustin. För Astra Zeneca blir det ett tveksamt "neutral".

Det är några av råden i årets första utgåva av Börsveckan, som även tipsar om ett antal bolag till en "utdelningsportfölj" samt gör ett par förändringar i sin egen modellportfölj.

Redaktionen/Direkt

Dela med dig