Aktiespararna

Betsson blir tröj- och huvudsponsor för Inter - aktien stiger

Av Finwire/Redaktionen
1 juli 20241 min lästid
Bettingbolaget Betsson blir ny tröj- och huvudsponsor till den italienska fotbollsklubben Inter, enligt ett pressmeddelande.

Avtalet är på fyra år och beskrivs som det största sponsoravtalet någonsin för båda parter, utan att de finansiella detaljerna specificeras. Det ingås efter att Inter vunnit sin 20:e ligatitel förra säsongen. Under de kommande åren kommer Betsson Sports logo kommer att pryda framsidan på Inters tröja.

Avtalet "gör det möjligt för oss att få kontakt med passionerade fotbollsfans i Italien och runt om i världen. Vårt mål är att vara mer än bara en sponsor - vi vill vara en partner som tillför spänning och värde till klubben och dess supportrar", säger Jesper Svensson, vd för Betsson.

Betsson är sedan tidigare huvudsponsor åt bland annat Boca Juniors i Argentina, samt har samarbeten med italienska fotbollsklubbar som Napoli och Torino.

Aktien stiger något på börsen efter nyheten.

Vill du vara först med köp- och säljråd, aktieanalyser och nyheter – följ oss på Messenger för utskick i realtid.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att varje dag få de senaste aktietipsen, affärerna i våra aktieportföljer och nyheterna sammanfattade.

Dela med dig