Aktiespararna

Chatta med Aktiespararnas sparexperter

Av Redaktionen
27 oktober 20173 min lästid

Christoffer Ahnemark, Carl-Henrik Söderberg, Claes Folkmar, Dag Rolander, Kristina Kamp.

Nu kan du som medlem att ställa frågor till Aktiespararnas Sparexperter.
Även tunga profiler i börsvärlden kommer att medverka i Aktiespararnas medlemschatt.
– Chatten är ett fantastiskt verktyg i vår kunskapsförmedling, inom allt som rör pension, börs och bolagsbevakning”, säger Joacim Olsson, vd för Aktiespararna.

Klockan 9.00 på måndag är det premiär för Aktiespararnas nya chatt (http://old.aktiespararna.se/chattrum)med Aktiespararnas sparexperter – en ny och exklusiv medlemsförmån., klicka här för att ställa frågor i chatten! (medlemslåst) (https://old.aktiespararna.se/chattrum)

Som medlem kan du ställa frågor till Aktiespararnas sparexperter och gäster, som svarar på så många som tiden medger.

Först en chatt om aktier och fonder med analytikerna Christoffer Ahnemark och Carl-Henrik Söderberg, som är laddade inför dina frågor om allt som rör utvecklingen på börsen.

Varje vecka kan du – som medlem – ställa frågor till Aktiespararnas sparexperter inom olika områden, som aktier, fonder och pension.

Även företagsledare, akademiker och politiker kommer att dyka upp i chatten, för att svara på dina frågor som sparare.

Aktieanalytikern Dag Rolander och pensionsexperten Kristina Kamp, Minpension, är andra välkända sparprofiler som står på tur

En annan viktig del i chattsatsningen är möjligheten att chatta med Aktiespararnas sparexperter inom marknads- och bolagsbevakningen.

– Jag ser med spänning fram emot kunskapsutbytet mellan våra initierade medlemmar och experter, säger Joacim Olsson, Aktiespararnas vd.

Varje vecka kommer du som medlem att kunna ställa frågor till Aktiespararnas marknads- och bolagsbevakning.

Det kan handla om frågeställningar som rör bevakningen av bolagen men också aktiejuridiska frågor.

Claes Folkmar, chef för Aktiespararnas marknadsbevakning, är peppad inför den nya möjligheten till direktkontakt med enskilda medlemmar, som samtidigt kommer alla medlemmar till gagn.

– Ofta återkommer vissa frågor. Chatten kan bli ett viktigt verktyg för att sprida kunskap och engagemang samtidigt som den bidrar till att fördjupa vår kunskap om vilka frågor som är mest angelägna för våra medlemmar.

Joacim Olsson igen:

– Chatten är ett fantastiskt verktyg i vår kunskapsförmedling, inom allt som rör pension, börs och bolagsbevakning. Den bidrar också till att öka vår kunskap om medlemmarnas behov och är därför ett viktigt verktyg i vårt arbete med att öka medlemsnyttan.

FAKTA

Premiär på måndag – chatta med Aktiespararnas sparexperter

Träffa experter och makthavare i Aktiespararnas chatt: (http://old.aktiespararna.se/chattrum)

Tisdag 4 september

CHATTA MED AKTIESPARARNAS SPAREXPERTER

Tema: Rådgivning och juridik

med Sverre Royen Linton, jurist på Aktiespararna

Dela med dig