Aktiespararna

Chatta med Sparmagistern

Av Nyhetsbyrån Direkt
15 mars 20182 min lästid

Nu kan du som medlem att ställa frågor till Aktiespararnas Sparexperter.
På fredag, klockan 13.00, chattar Göte "Sparmagistern" Brunasso om allt som rör börs,- aktier- och sparande med organisationens medlemmar och följare.
– Jag hoppas att mina svar kan inspirera och underlätta för framtida sparande, säger "Sparmagistern".

Klockan 13.00 på fredag, den 16 mars, är det dags för en ny variant av Aktiespararnas succéchatt med Aktiespararnas sparexperter – en i vanliga fall exklusiv medlemsförmån.

Som medlem kan du ställa frågor till Aktiespararnas sparexperter och gäster, som svarar på så många som tiden medger.

Fredagens tema är allt som rör sparande i aktier- och fonder samt om börsens utveckling i sig med Göte "Sparmagistern" Brunasso.

– Jag hoppas verkligen att många sparare tar chansen att ställa frågor och att mina svar kan inspirera och underlätta för framtida sparande, säger "Sparmagistern".

"Sparmagisterns" sparskola, 10 första stegen mot att bli rik, lanserades i 2018 års första nummer av Aktiespararen. Göte Brunasso är tydlig med att året blir av intressant karaktär.

– Börsen är nu inne i ett spännande skede. Det är tydligt att man verkligen måste leverera för att tillfredsställa marknaden, understryker han.

Tunga profiler i börsvärlden kommer att medverka i Aktiespararnas medlemschatt framöver.

– Chatten är ett fantastiskt verktyg i vår kunskapsförmedling, inom allt som rör pension, börs och bolagsbevakning, säger Joacim Olsson, vd för Aktiespararna.

Ställ dina frågor till Göte Brunasso här nedan:Dela med dig