Aktiespararna

Chatta med Unga Aktiesparares vd Tove Zander

Av Redaktionen
28 november 20173 min lästid

Diskutera med experten.
Unga Aktiesparares vd Tove Zander är senast i raden att chatta med organisationens medlemmar.
– Våga ställ alla dina frågor, säger hon.

Nu kan du som medlem att ställa frågor till Aktiespararnas Sparexperter.

Även tunga profiler i börsvärlden kommer att medverka i Aktiespararnas medlemschatt.

– Chatten är ett fantastiskt verktyg i vår kunskapsförmedling, inom allt som rör pension, börs och bolagsbevakning”, säger Joacim Olsson, vd för Aktiespararna.

En annan viktig del i chattsatsningen är möjligheten att chatta med Aktiespararnas sparexperter inom marknads- och bolagsbevakningen.

– Jag ser med spänning fram emot kunskapsutbytet mellan våra initierade medlemmar och experter, säger Joacim Olsson, Aktiespararnas vd.

Varje vecka kommer du som medlem att kunna ställa frågor till Aktiespararnas marknads- och bolagsbevakning.

Det kan handla om frågeställningar som rör bevakningen av bolagen men också aktiejuridiska frågor.

Claes Folkmar, chef för Aktiespararnas marknadsbevakning, är peppad inför den nya möjligheten till direktkontakt med enskilda medlemmar, som samtidigt kommer alla medlemmar till gagn.

– Ofta återkommer vissa frågor. Chatten kan bli ett viktigt verktyg för att sprida kunskap och engagemang samtidigt som den bidrar till att fördjupa vår kunskap om vilka frågor som är mest angelägna för våra medlemmar.

I dag, tisdag, från 19.00–20.00 kommer Unga Aktiesparares vd Tove Zander att chatta med organisationens medlemmar.

– Våga ställ alla dina frågor, ingen fråga är för dum för att ställa, säger Tove Zander, som vill prata om allt från specifika aktier till hur det går att komma igång med sitt sparande.

Tove Zander ser vikten av ett sunt långsiktig sparande.

– Jag följer Unga Aktiesparares fem gyllene regler och spara på långsikt, med en diversifierad portfölj där jag har mellan 10-15 aktier i fem-sex olika branscher.

Hon blickar även fram emot ett spännande 2018.

– Det intressanta nästa år blir att se utfallet i det svenska valet, även fastighetsmarknadens utveckling i Sverige är intressant att följa. I övrigt är det svårt at sia om framtiden. Den som lever får se och vi alla har olika sparmål och sparhorisont. Man får anpassa sitt sparande efter det, säger Tove Zander.

Redan nu kan du, som inloggad medlem, ställa dina frågor till Tove Zander. Det gör du här!

Passa även på att mejla dina frågor till rådgivningschatten i förväg till sparexperterna@aktiespararna.se (mailto:sparexperterna@aktiespararna.se). Skriv "rådgivningschatt" i ämnesraden.

Obs: Vi kan inte garantera att varje fråga hinner besvaras.

Dela med dig