Aktiespararna

Dagens nya aktierekar

Av Redaktionen
20 februari 20182 min lästid

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för SAAB till 460 kronor från 495 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg. Saab steg 5,5 procent till drygt 395 kronor på måndagen.

Pareto höjer sin rekommendation för det sedan i höstas First North-listade cleantechbolaget Climeon till köp från behåll, med riktkursen oförändrad på 58 kronor. Det framgår av en analys på tisdagen, publicerad inför Climeons bokslutsrapport på fredag och delvis som en reaktion på en tysk order inom geotermisk elproduktion i fredags.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Swedol till köp från behåll. Riktkursen höjs till 39 från 34 kronor. Det framgår av en analys.

Barclays Capital sänker riktkursen för Enquest till 2:57 kronor från 3:02 kronor. Rekommendationen undervikt upprepas. Det framgår av Bloomberg. Enquest-aktien stängde på 3:71 kronor i måndags, motsvarande en uppgång på 14 procent, efter att bolaget lämnat produktions- och investeringsprognos för 2018.

SEB Equities höjer sin rekommendation för Hexpol till behåll från sälj. Riktkursen är 75 kronor. Det framgår av en analys.

Danske Markets sänker sin rekommendation för nätmodehandlaren Boozt till behåll från köp. Riktkursen höjs dock till 100 från 85 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev. Senast betalt för aktien var närmare 93 kronor, efter en kursökning på cirka 50 procent sedan november.

JP Morgan höjer sin rekommendation för SKF till neutral från undervikt. Riktkursen är fortsatt 175 kronor. Det skriver Bloomberg First Word. SKF -aktien stängde på 169:95 kronor på måndagen.

Redaktionen/Direkt

Dela med dig