Aktiespararna

Därför storköper vd i egna bolaget: ”Ser otrolig potential”

Av Nyhetsbyrån Direkt
26 juli 20181 min lästid
Dometics vd Juan Vargues kommenterar via ett pressmeddelande varför han köpt aktier i bolaget, något som framgick via inrapportering till Finansinspektionen på onsdagen och som Nyhetsbyrån Direkt då rapporterade om.

"Jag har nu varit på Dometic i lite mer än sex månader, och ser en otrolig potential i bolaget. Att jag nu ökar mitt ägande i Dometic baseras enbart på att jag är övertygad att vi kommer fortsätta bygga på vår ledande position och skapa ett större och effektivare bolag de kommande åren", säger Juan Vargues enligt pressmeddelande som bolaget skicka ut på onsdagskvällen.

Dometics vd Juan Vargues köpte totalt 446.300 aktier i bolaget under perioden 23-25 juli. Aktierna köptes för 81:69 till 86:50 kronor styck, och totalt var transaktionerna värda knappt 38 miljoner kronor. Juan Vargues totala ägande i Dometic efter transaktionen uppgår till 686.483 aktier.

Dometic föll drygt 5 procent på onsdagen efter pessimistiska kommentar från Morgan Stanley, särskilt med fokus på den amerikanska marknadsutvecklingen.

Dela med dig