Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-07-26

Därför storköper vd i egna bolaget: ”Ser otrolig potential”

wysiwyg_image

Dometics vd Juan Vargues kommenterar via ett pressmeddelande varför han köpt aktier i bolaget, något som framgick via inrapportering till Finansinspektionen på onsdagen och som Nyhetsbyrån Direkt då rapporterade om.

"Jag har nu varit på Dometic i lite mer än sex månader, och ser en otrolig potential i bolaget. Att jag nu ökar mitt ägande i Dometic baseras enbart på att jag är övertygad att vi kommer fortsätta bygga på vår ledande position och skapa ett större och effektivare bolag de kommande åren", säger Juan Vargues enligt pressmeddelande som bolaget skicka ut på onsdagskvällen.

Dometics vd Juan Vargues köpte totalt 446.300 aktier i bolaget under perioden 23-25 juli. Aktierna köptes för 81:69 till 86:50 kronor styck, och totalt var transaktionerna värda knappt 38 miljoner kronor. Juan Vargues totala ägande i Dometic efter transaktionen uppgår till 686.483 aktier.

Dometic föll drygt 5 procent på onsdagen efter pessimistiska kommentar från Morgan Stanley, särskilt med fokus på den amerikanska marknadsutvecklingen.

LÄS OCKSÅ: Analyshuset: "Negativa faktorer ställer till det för storbolaget"

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.