Aktiespararna

Detta kommer SaveYourLife

Av Kima Edell
19 april 20242 min lästid
Aktiespararnas Kima Edell.
Ni vet känslan när alla viktiga prylar är slut. Det är sista droppen av rengöringskrämen, bomullen ersätts med toalettpapper och sista dragen av en torr mascara gör att fransarna ser lite trötta ut. Men man kommer alltid långt med ett leende.

Igår var det dags att handla allt detta svindyra och tråkiga. Jag googlade innan jag åkte. Sökte på ”billigaste rengöring på apoteket” och fick massor av exempel. Dottern hade en beställning också och det var röd hårfärg precis som världsstjärnan Dua Lipa. Rött hår är det som gäller nu. Vi kikade i två olika butiker och hon kunde inte bestämma sig. Jag såg att skillnaden i priset var 35 kronor!! Färgen är näst intill identisk.

Men hon sa att den andra röda är exakt den färgen som hon ville ha. Jag tog förpackningen och försökte urskilja, jämföra, se skillnad, men skillnaden fanns inte. Det enda jag såg var rött….

Jag köpte den dyra färgen och kände ett enormt behov av att fynda nästa vara.

Jag gick in i en butik och köpte den gamla vanliga mascaran, precis som alltid. Klev ut och gick in i sista butiken och där på hyllan såg jag min mascara för 40 kr mindre?! Jag hajade till så att min dotter undrade vad det var.

”Hallå mascaran kostar 40 kr mindre här”

En sån skillnad - jag måste gå tillbaka!!!

Dottern som snart fyller 11 år ville bara sjunka genom jorden. Hon bad på sina bara knän att jag inte skulle lämna tillbaka den. Hon erbjöd sig till och med att städa sitt rum när vi kom hem. Jag skakade av mig min förlust på 40 kr och gick vidare.

Vad tror ni var det första jag tänkte på när jag vaknade i morse?

"Varför är inte hennes rum städat" kanske ni tänker, men nej nej...

Det jag tänkte var "varför gick jag inte in i butiken igen och fick tillbaka mina 40 kr som butiken 'lurade' mig på?"

Så jag vill ge er ett tips idag! Detta hade aldrig hänt mig om jag hade haft tillgång till något som liknande Aktiespararnas nya tjänst, som kommer på sajten inom kort.

Aktiespararna ska snart lansera en finfin produkt som tilltalar mig alla dagar i veckan. Du som medlem kommer ha tillgång till en slags börsrobot som visar dig vad som är bäst på börsen just nu.

Man kan söka på bolag och sen se direkt om det är köpläge eller ej.

Hur bra är inte det?

Jag kommer alltid använd mig av den tjänsten.

Kom ihåg ”SaveByBell” jag lovar att det kommer SaveYourLife.

Krönikor

Dela med dig