Du är här

2018-02-05
MEDLEMSFÖRMÅN

Fortsättningskurs: ”Hur du blir en bättre investerare”

wysiwyg_image

Nu följer vi upp vår populära nybörjarkurs med en fortsättningskurs. Det är en introduktion till aktieanalys där vi kommer att gå igenom grundläggande fundamental- och teknisk analys.

Fundamental analys fokuserar på företagets verksamhet samt dess framtidsutsikter för att kunna bedöma om aktiens pris är i ett rimligt intervall.

Teknisk analys handlar främst om att hitta återkommande mönster, rörelser och trender i aktiepriset för att försöka bedöma när det är läge att köpa & sälja.

Genom att kombinera dessa två metoder kan man öka sina möjligheter att hitta attraktiva bolag med en bra värdering och även avgöra när det kan vara ett bra läge att handla. Inga förkunskaper krävs, men det kan vara en fördel om man har viss bekantskap med aktiemarknaden eller har gått vår grundutbildning.

Kursen hålls onsdag den 28 februari klockan 18.00-20.30, varav 30 min paus där vi serverar fika och smörgås. Lärare är Daniel Ramström. Du måste anmäla dig för att få gå kursen. Anmäl dig nedan och gör det redan idag. Antalet platser är begränsat.

Plats: Aktiespararnas kansli på Sveavägen 151 i Stockholm.

Kostnad: 50 kr för medlemmar, 150 kr för icke medlemmar men där 100 kr dras av ifall man blir medlem under kvällen. Medlemskap i Aktiespararna kostar 595 kr per år. Du betalar redan nu genom att Swisha 123 085 46 53 och märka betalningen med ditt namn

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.