Aktiespararna

I kväll sker det: Fråga oss vad du vill om börsen

Av Redaktionen
11 december 20232 min lästid
Vår analytiker Robert Andersson svarar på era frågor – skicka in dem redan nu.
Aktiespararna startar nu ett nytt digitalt fråge-event där ni medlemmar får chansen att fråga precis vad ni vill om börsen eller sparande till vår analytiker och expert Robert Andersson. Den första frågestunden kommer att ske måndagen den 18 december klockan 17.30 – 18.30. Passa på att ställ din fråga redan nu genom att maila oss på webbred@aktiespararna.se

Har du någon gång suttit hemma och funderat över börsen eller sparande och önskat att det satt en analytiker bredvid dig i soffan som kunde svara på just din fråga?

I så fall ska du lyssna nu!

På måndag den 18 december mellan klockan 17.30-18.30 kommer vår analytiker Robert Andersson nämligen att svara på alla era frågor när det kommer till sparande och börsen.

Fråga oss vad du vill

Det är ett digitalt event som är gratis för medlemmar, det enda du behöver göra är att föranmäla din närvaro genom att klicka här.

Vet du redan nu vad du vill fråga Robert Andersson så kan du skicka in din fråga i förtid, genom att mejla den till oss på webbred@aktiespararna.se

Alla frågeställare kommer att vara anonyma.

"Jag ser verkligen fram emot det här och jag lovar att jag ska försöka leverera så bra svar som möjligt. Nu hoppas jag bara att så många som möjligt vill ställa frågor till mig", säger Robert Andersson.

Kommer att upprepas varje månad

Detta är en ny satsning från Aktiespararna och eventet kommer hädanefter att upprepas den sista måndagen i månaden. För att hålla koll på datum och tider så kan du alltid spana in vår aktivitetskalender där allting finns samlat.

Vill du vara först med köp- och säljråd, aktieanalyser och nyheter – följ oss på Messenger för utskick i realtid.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att varje dag få de senaste aktietipsen, affärerna i våra aktieportföljer och nyheterna sammanfattade.

Event

Dela med dig