Aktiespararna

Fullsatt på aktieevent på Café Opera

Av Redaktionen
23 januari 20181 min lästid

Anders Johansson, vd på Smoltek, var en av företagsledarna som deltog på Aktiespararnas event på Café Opera i Stockholm.

Snacka om lyckad säsongspremiär för Aktiespararna Event. I går var det fullsatt på Café Opera i Stockholm. Redan i kväll är det dags i Göteborg. Här finns schemat för hela säsongen.

Det var både fullsatt och intressant på Café Opera i Stockholm på måndagskvällen när Aktiespararnas eventverksamhet för vårterminen drog igång. Fem börsnoterade bolag presenterade sin verksamhet under Aktiekvällen och frågades sedan ut av moderatorn Erik Hugosson.

– Verkligen roligt att intresset är fortsatt på topp, både vad gäller deltagande bolag och besökare, säger Lars Håkanson, ansvarig för Aktiespararnas event, som avrundande kvällen med lite börssnack tillsammans med Erik Hugosson.

"Spännande kväll"

Redan i kväll, tisdag, hålls nästa Aktiekväll, den här gången i Göteborg på Elite Park Avenue, och även denna gång är det fem bolag som visar upp sig inför en fullsatt salong.

– Det blir högst troligt även det en spännande och givande kväll, säger Lars Håkanson.

Ytterligare 18 event kommer att hållas under vårterminen. Det är främst aktiekvällar, men också fondkvällar, och i juni hålls Småbolagsdagen i Stockholm, då cirka 50 börsbolag medverkar.

Dela med dig