Aktiespararna

Här är näringslivets sommarpratare

Av Elin Hanspers
11 juni 20241 min lästid
Lars Förberg.
Nu har den efterlängtade listan över årets sommarpratare släppts. Med på listan är bland annat Cevians grundare Lars Förberg.

Utöver Lars Förberg kommer influeraren och entreprenören Matilda Djerf sommarprata. Hon har listats på Forbes ”30 under 30”-lista för sina framgångar med modeföretaget Djerf Avenue. En annan svensk som uppmärksammats internationellt är Jens Bergensten, designchef på Minecraft och som har varit med på Time Magazines lista över de 100 mest inflytelserika. Även Handelshögskolans rektor Lars Strannegård hör till årets skara sommarpratare.

Värt att hålla ögonen på för de som är intresserade av politik är sommarpraten av tidigare statsminister Carl Bildt, före detta EU-minister Birgitta Ohlsson och Miljöpartiets före detta språkrör Åsa Romson. Natointrädet kommer också vara uppmärksammat i årets uppställning.

” I Sommar avslöjar Nato-förhandlaren Oscar Stenström spelet bakom Sveriges inträde i Nato och Carl Bildt konstaterar efter sina många internationella uppdrag hur svårt det är att bygga fred. Birgitta Ohlsson berättar om sin kamp för demokratin när allt livet och världen faller sönder. ”, skriver Sveriges Radio i sitt pressmeddelande.

Vill du vara först med köp- och säljråd, aktieanalyser och nyheter – följ oss på Messenger för utskick i realtid.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att varje dag få de senaste aktietipsen, affärerna i våra aktieportföljer och nyheterna sammanfattade.

Marknadsnyheter

Dela med dig