Aktiespararna

Här är nya aktietips från Börsveckan

Av Redaktionen
5 juni 20172 min lästid

Börsveckan bjuder på två köprekommendationer och en hel del avvaktaråd denna vecka.

Följande är en sammanfattning av den senaste utgåvan, årets nummer 23.

Trelleborg - Köp

Trelleborg har gjort en imponerande lönsamhetsresa de senaste åren, enligt Börsveckan. Med en allt starkare marknad ser tidningen att det finns mer att hämta i aktien, trots en fin kursuppgång sedan Börsveckans senaste köpråd i november.

Lifco - Avvakta

Lifco har börjat året mycket starkt. Börsveckan gillar bolaget men tycker att aktien ser något dyr ut.

IAR - Avvakta

IAR hade ett bra 2016 och hittills ser 2017 lovande ut. Kortsiktigt finns en del frågetecken men på längre sikt är IAR en bra investering, enligt Börsveckan.

Raysearch - Köp

Sedan lanseringen av mjukvaruplattformen Raystation har medicinteknikbolaget gått från klarhet till klarhet. Tillväxttakten har varit hög och marginalerna stigande. Börsveckan ser inte någon avmattning än så länge.

Tagmaster - Avvakta

Teknikbolaget förvärvar flitigt och har en produktportfölj som ligger rätt i tiden. Men en med en del frågetecken kring det senaste förvärvet ser värderingen relativt hög ut, enligt Börsveckan.

West International - Avvakta

West International verkar ha fått upp farten under början av året. Både orderstock och bruttomarginal bådar gott. Handeln i aktien är dock väldigt begränsat och kursen har också gått mycket starkt sista tiden.

Dela med dig