Aktiespararna

Kunskap, kongress och köpsignaler

Av Kima Edell
3 maj 20242 min lästid
Aktiespararnas Kima Edell.
Förra helgen tog vi emot ett par hundra medlemmar och förtroendevalda på vår årliga kongress i Stockholm.

Under kongressen blev det en hel del bra diskussioner och omröstningar för att komma framåt i vår verksamhetsutveckling. Det var spännande! Jag lyssnade och fascinerades över allas engagemang.

Vi tackade också av ett gäng som fick fina ord och blomsterkvastar med sig hem, efter år av engagemang. Det blev en hel del skratt och lovord. Som tur är står det flera åter, nya friska själar som vill det bästa för Aktiespararna.

Mitt favorittal var från Kjell Gustavsson när han berättade om sin resa i Aktiespararna. Han berättade hur han halkade in i den här världen:

”När jag gick på gymnasiet i Vetlanda, då hade vi en bra lärare som kom till mig och sa ”Jag ska ge dig ett gott råd, kika på aktier så får du ett gott liv”

Tänk om alla fick möta en lärare i den åldern som gav det rådet. Ja du Kjelle - du är en förebild. Tack för din tid i Aktiespararna.

Nylanserad tjänst

Jag har också kikat på min portfölj och känner egentligen för att byta eller lägga till ett par nya aktier. Jag läser mer och mer ekonominyheter (vilket min pappa i himlen hade varit väldigt stolt över) men innan jag trycker på köpknappen behöver jag någon som ser över mina kommande inköp.

Eftersom jag inte har en bankman att prata med, något som är självvalt, så går jag nu in på vår egna hemsida och söker mig till vår nylanserade tjänst Save By Bell. Jag hintade om denna förra fredagen och nu är den här. Både den som är nybörjare och den som är kunnig kan använda denna funktion.

Med hjälp av tjänsten ser man vad som är köpbart och om det är läge att sälja. Tjänsten är en medlemsförmån och jag är så stolt över att få vara en del av den. Det är bara att signa upp dig som medlem så får du fri tillgång till denna tjänst! Så ses vi på toppen, i promise you!


Krönikor

Dela med dig