Aktiespararna

President Joe Biden sågas efter första debatten

Av Finwire/Redaktionen
28 juni 20241 min lästid
Joe Biden, USAs president.
Den första presidentvalsdebatten hölls under natten mot fredagen och gick inte bra för den sittande presidenten Joe Biden.

Bidens insats kantades av svårbegripliga meningar och en raspig röst där man ibland hade svårt att höra allt vad han sa, rapporterar Expressen.

”Biden talade ovanligt snabbt i sina tidiga kommentarer. Han verkade också inte hitta ord och talade fel i vissa fall”, skriver Washington Posts politikreporter.

Van Jones, som är politisk kommentator och har jobbat för Biden, säger att han inte gjorde alls bra ifrån sig.

“Han hade ett test att klara av i dag för att återställa förtroendet från landet och sin bas. Det misslyckades han med”, sade Van Jones som kallade insatsen för "smärtsam".

Är Biden rätt kandidat?

Enligt uppgifter till The New York Times tvivlar nu demokrater ifall Biden är rätt person för jobbet. Privat inom Bidenadministrationen ska det förekomma diskussioner om ifall inte det är för sent att övertala presidenten att kliva åt sidan till förmån för en yngre kandidat.

Debatten anordnades av CNN i Atlanta. Undersökningar efteråt visar att 67 procent tycker att Trump gjorde bättre ifrån sig, medan 33 procent stödjer Biden.

Vill du vara först med köp- och säljråd, aktieanalyser och nyheter – följ oss på Messenger för utskick i realtid.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att varje dag få de senaste aktietipsen, affärerna i våra aktieportföljer och nyheterna sammanfattade.

Marknadsnyheter

Dela med dig