Aktiespararna

Wifog: Wifog förlänger MVNO-avtal med 3 och lanserar Sveriges minsta mobilabonnemang

Av Redaktionen
2 juni 20173 min lästid

WIFOG FÖRLÄNGER MVNO-AVTAL MED 3 OCH LANSERAR SVERIGES MINSTA MOBILABONNEMANG

Wifog har förlängt sitt MVNO-avtal med 3 och nylanserar sin mobiltjänst Wifog Mobile med marknadens i särklass minsta abonnemang.

Wifog Mobiles minsta paket kostar 20 kr i månaden och för det får man ett riktigt abonnemang med tillgång till röstsamtal, surf och sms/mms. Dessutom behåller kunderna oanvänd kapacitet och kan utnyttja den när den behövs bättre.

- Vi fortsätter att försöka hitta lösningar med kundens behov i centrum, säger Wifogs VD, Peter Håkansson.
- En överväldigande majoritet människor köper mer kapacitet än de faktiskt använder. De flesta operatörer laddar på med större och större datamängder till allt högre priser. Wifog Mobile går åt andra håller och skapar perfekta förutsättningar för alla med mindre behov.

Wifog bedömer att marknaden för de nya produkterna uppgår till ca 2 miljoner abonnemang. Marknaden består av personer som främst använder mobilen för att bli uppringda och även de vars behov varierar beroende på säsong och tillfälle som inte vill låsa upp sig i dyra lösningar.

- Vi är först ut och tänker ta en rejäl bit av ett bortglömt marknadssegment, fortsätter Peter Håkansson.

Wifog Mobiles kunder har dessutom tillgång till lojalitetsplattformen Wifog.com. Under devisen "Kill your bill", kan alla kunder hålla sin mobilräkning nere genom att man ersätts för e-handel och annons- och marknadsaktiviteter online. Ju mer du gör desto mer får du - och allt är frivilligt. Testa gärna själv genom att ladda ner Wifog-appen på Google Play eller AppStore, eller öppna ett konto på wifog.com.

Stockholm 2017-06-02

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Peter Håkansson, CEO Wifog Holding AB (publ)
E-post: ir@wifog.com (mailto:ir@wifog.com) mailto:ir@wifog.com (mailto:ir@wifog.com)
Hemsida: http://investor.wifog.com (http://investor.wifog.com/) http://investor.wifog.com (http://investor.wifog.com/) .

Denna information är sådan information Wifog Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2 juni 2017 kl 09:25.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wifog Pressrelease 2017-06-02.

Kort information om Wifog Holding AB (publ)
Wifogs affärsid är att skapa konsumentnytta och konsumentvärde i vardagliga aktiviteter online. Bolaget rymmer Wifog Mobile som är en mobiltjänst som köper kapacitet i 3s nät, en lojalitets- och aktivitetsplattform samt en B2B enhet som erbjuder en portfölja av digitala lojalitets- och konsumenttjänster åt företag, organisationer och verksamheter, i och utanför Sverige. Tjänsteportföljen inbegriper lösningar för online shopping, marknadsundersökningar, reklam och belönar dig med poäng som du kan använda för att betala dina räkningar. Du hittar även unika erbjudanden, rabatter och bonusar, skräddarsydda för din personlighet och dina behov när du shoppar online.

Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommission är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550, www.mangold.se .

Dela med dig