Aktiespararna

Aktie träff med Investmentbolaget Latour och Alexander Gustafsson tidigare spar ekonom hos Nordnet.

AktivitetFysisk
20 maj 2024 16:30 till 19:00Samlingssalen Högåsens äldreboende, Alvesta

Ikväll har vi den stora äran att Hälsa Latours VD och Koncernchef Johan Hjertonsson och tidigare Investerings Coach på Nordnet Alexander Gustafsson Hjärtligt Välkomna.

Latours VD Johan Hjertonsson

Latour investerar långsiktigt i bolag med egna produkter och varumärken som stöds av viktiga globala megatrender och som har goda utsikter för att internationaliseras.

Latours verksamheter bedrivs i huvudsak i två grenar,  en helägd industrirörelse och en portfölj med börsnoterade innehav. I dessa innehav verkar Latour som en aktiv ägare där styrelsearbetet är den viktigaste plattformen för hållbart värdeskapande.

Det ska bli mycket intressant att ikväll få följa och höra Johan Hjertonssons presentation.

Johan Hjertonsson

Efter fikat hälsar vi Alexander Gustafsson Hjärtligt Välkommen, för många välkänd från tiden som Sparekonom på Nordnet.


För Aktiesparare som vi är så känner vi också igen Alexander från styrelsen hos Aktiespararna. Han är nu egen och livnär sig på investeringar på börsen samt investerar i mindre onoterade företag.

Ämnet för kvällen ”Så blir du en bättre investerare", det sammanfattar väldigt mycket eller hur. Alexander kommer ge tips om hur vi blir bättre på aktier helt enkelt. Men han kommer också berätta om sina idéer kring investeringar i onoterade bolag.

Vi i ledningsgruppen är jätteglada för att Johan Hjertonsson från Latour samt Alexander Gustafsson gästar oss ikväll och hoppas på en riktigt bra kväll.

Varmt Välkomna

Ledningsgruppen Aktiespararna Alvesta

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
20 maj 2024 16:30
Sluttid
20 maj 2024 19:00
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Samlingssalen Högåsens äldreboende
Adress
Gemlavägen 1
34235 Alvesta