Aktiespararna
Event avslutat
Det här eventet har redan ägt rum och går inte längre att anmäla sig till.

Terminsavslut närmar sig

AktivitetDigital
4 april 2024 22:00 till 13 maj 21:59
Digitalt

Vårsäsongen närmar sig sitt slut och vi har bara ett arrangemang kvar. Det är Cicero fonder som har lovat oss en utbildningskväll Foder, ränte- och obligationsportföljer. En spännande kväll om andra investeringsalternativ än aktier. Anmäl dig på vår hemsida.
Men finns det intresse så kör vi en allmän aktiekväll i maj med gofika och trevligt utbyte.

Det finns signaler om att FED inte är nöjda med inflationsnedgågen och den amerikanska köpkraften, vilket kan innebära att den förväntade räntesänkningen skjuts på framtiden några månader till. Men hur gör vår Riksbank? Det valet kommer att påverka våra bolåneräntor och hushållens köpkraft. Tipset är att vänta med att binda lånen, om eller när det blir en sänkning framöver. En del svar kan vi få kvällen när Cecero fonder är här.

OMX har hittills stigit 4,6% i år, vad jag kan se så är förväntningarna på bolagens resultat och årsrapporter fortsatt höga. Ska 2024 bli det återhämtnings år som flera analytiker tror?

Sveriges medlemskap i Nato har givit SAAB vind i seglen och en split är föreslagen, det gör aktien mer intressant för många och tillför kapital till bolaget. Det kommer in ordrar löpande till företaget och även en beställning från FMV på förstudie inför ett nytt stridsplan.

OBS! Detta är en informationssida, ingen inbjudan till något evenemang.

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
4 april 2024 22:00
Sluttid
13 maj 2024 21:59
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet