Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Höganäs

Här kommer en länk till Uppesittarkväll med Nicklas Andersson. Programmet varar 18 minuter. Bra förklaringar på hur aktiemarknaden varit under oktober 2018. https://efn.tv/2Pamtgj

 

Lite lästips för er som intresserar er för börspsykologi. Här en artikelserie skriven av Johnny Torssell på Carnegie 

Ta kontroll över psyket – och bli en bättre investerare! 
Beter du dig alltid rationellt i affärssammanhang? Knappast! För att göra bra placeringar har du dock mycket att vinna på att träna upp denna förmåga. 

Med hjälp av Johnny Torssell, vår tekniska analytiker, har vi sammanställt sju mentala fällor och känslostyrda beteenden som investerare ofta göra sig skyldiga till. 

Del 1 - 7: https://www.carnegie.se/private-banking/Aktuellt/bli-en-battre-investerare/

Bli en bättre investerare –

 

Här kan du ladda ner dokument om framtidsfullmakter som Cathrine Nyander föreläste om den  12/4-2018!

 

Är ISK alltid bästa valet? Läs här ovan till höger på fliken ISK!

 

Aktietävlingen Våren/Sommaren 2018 hittar du här ovan till höger på fliken NYHETER!

 

Poddarna är uppdaterade! Klicka ovan till höger på fliken PODDAR och lyssna på dem!

 

OTILLÅTEN AKTIEHANDEL! - Läs till höger under länken KUNSKAPSKÄLLOR!

 

Välkommen till Aktiespararna Höganäs - en lokalavdelning nära dig.
Lokalavdelningen bildades 1974 och är därmed en av de äldsta lokalavdelningarna ute i landet. Vi ser som vår uppgift att sprida information om företag, aktieägande och olika aktörer på aktiemarknaden. 
 
Vår mötesplats är Sandflygsgården, Sandflygsgatan 7, Höganäs. Det ligger vid Höganäsbolaget. I allmänhet har vi våra möten sista torsdagen i varje månad. 
Observera att vår starttid är klockan 18.30. 
 
Styrelsen försöker ordna program som är både intressanta och högaktuella. Enklast är att kolla vår hemsida på nätet där det står var och när aktiviteten äger rum. Om du har lämnat din e-postadress till förbundet får du automatiskt kallelse till träffarna. Vi publicerar även träffarna i tidningen Aktiespararen. 
 
 
DETTA ÄR AKTIESPARARNA HÖGANÄS
Aktieträffarna är en medlemsförmån som du kan besöka till självkostnadspris. Som medlem får du alltid en inbjudan till din e-postadress till alla våra aktieträffar, utbildningar och studiebesök. Aktieträffarna är även öppna för alla andra aktieintresserade. Det är vår förhoppning att de som besöker våra evenemang uppskattar informationen och samvaron och stöder oss genom att bli medlemmar. Den information som du får del av på träffarna och som medlemskapet i övrigt ger betalar sig flerfaldigt. 
 
Träffarna annonseras även i tidningen Aktiespararen. På denna vår lokala hemsida finner du också all information om vår lokalavdelning och våra kommande aktiviteter. 
 
Du som ännu inte besökt någon av våra aktieträffar, kom till våra arrangemang! Föreläsarna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter och du träffar många likasinnade att utbyta erfarenheter med. Ibland ordnar vi studiebesök också. Vi har riktigt kul på våra sammankomster. Anmäl dig i god tid. 
 
Väl mött - både du som är medlem och du som funderar på att bli! 
Ledningsgruppen Aktiespararna Höganäs
 
 
OM AKTIESPARARNA 
 
Sveriges Aktiesparares Riksförbund -Aktiespararna - är en oberoende intresseorganisation för enskilda som sparar i aktier, aktiefonder och andra aktierelaterade värdepapper. 
Aktiespararna bildades den 5 februari 1966 och har under åren utvecklats från ett 100-tal medlemmar vid starten till 54096 medlemmar i slutet av oktober 2018. Verksamheten började i blygsam skala och baserades på frivilliga insatser. I dag bedriver förbundet verksamhet över hela landet. 1972 bildades förbundets första lokalavdelning. Antalet avdelningar är nu 135 och drivs genom ideella insatser från medlemmarnas sida. 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.