Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararna Lidingö

Välkommen till Aktiespararna Lidingö!

Aktuell information med hänsyn till Covid-19:
De planerade aktieträffarna i september och oktober, har vi, tack vare tillmötesgående från våra gästande företag, flyttat till våren 2021. Gällande årsmötet, planerat till den 3/12, har vi ännu inte beslutat om vi kan genomföra den aktieträffen.
Ledningsgruppen har löpande möten under hösten via telefon och arbete pågår för att få till ett bra program framöver med intressanta företag.

 
Sveriges Aktiesparares Riksförbund - Aktiespararna - är en oberoende intresseorganisation för enskilda som sparar i aktier, aktiefonder och aktierelaterade värdepapper.
 
Den 5 februari 1966 träffades initiativtagare, börsskribenter, personer med anknytning till aktiemarknaden samt ytterligare ca 400 personer på hotell Foresta i Lidingö och bildade Sveriges Aktiesparares Riksförbund.  Det behövdes en intresseorganisation som tog tillvara de små aktiespararnas intresse. Man började i blygsam skala baserade sig på frivilliga insatser. Idag bedriver förbundet verksamhet över hela landet. 1972 bildades Förbundets första lokalavdelning och antalet lokalavdelningar är idag 144. Dessa drivs genom ideella insatser från medlemmarnas sida.
 
Vår egen lokalavdelning startade 1982. Vi firade 30-årsjubileum hösten 2012. Våra cirka 550 medlemmar besöker våra lokala evenemang som oftast är aktieträffar där olika representanter får informera om sina företag. Se närmare nedan och under fliken Lokala Aktiviteter på denna sida. Vi kan även erbjuda utbildning om aktier och fonder.
 
Är du nyfiken på aktier och aktiesparande och vill veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss!

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.