Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Centrala event
Våra event gör skillnad i ditt sparande! Aktiespararnas evenemang syftar till att skapa en mötesplats för börsbolag och investerare. Vi arrangerar Aktiedagar, Fondkvällar och Stora Aktiedagar runt om i Sverige.
Lokala aktiviteter
Aktiespararna har 117 aktiva lokalavdelningar med engagerade förtroendevalda runt om i Sverige som ständigt anordnar intressanta utbildningar, föreläsningar, bolagsträffar och mycket mer!
Hitta Aktiespararna på din ort
Vi är lokala på många platser runt om i landet. Välkommen att besöka våra hemsidor och kontakta någon av våra många lokalavdelningar. Läs mer om aktiviteter, och vad som händer i just din lokalavdelning!
Resor
Många av Aktiespararnas medlemmar gillar både aktier och resor. Därför arrangerar vi varje år ett tiotal resor, som brukar vara väldigt uppskattade. På en typisk resa med Aktiespararna får du uppleva härliga miljöer, sol och bad och ett fantastiskt trevligt resesällskap, eftersom i stort sett alla som följer med gillar aktier.
Digitalt
Här hittar du alla våra evenemang som livesänds.
Chattar
Nu kan du som medlem att ställa frågor till Aktiespararnas Sparexperter. Även tunga profiler i börsvärlden kommer att medverka i Aktiespararnas medlemschatt.
Opinion
Aktiespararnas organisation för bolagsstämmobevakning är störst i världen. Förbundet bevakar över 500 stämmor per år, vilket även inkluderar mindre noterade och listade företag.
Aktieslaget
Aktiespararnas golftävling som är öppen för alla. Var med och delta i en av Sveriges största golftävlingar!